Grønolen Fjellgard arrangerer

Guidede fjellturer rundt Beitostølen

Grønolen fjellgård tilbyr guidede turer i områdene rundt Beitostølen, her kan du bli med erfarne guider på turer til ulike topper i Jotunheimen, så vel som spektakulære Synshorn Via Ferrata. Opplev den fantastiske naturen som Valdres og Beitostølen har å by på og fyll lungene med frisk fjelluft i den veldige fjellheimen!

De dyktige guidene leder deg gjennom dalfører, opp fjellsider, forbi luftige klatrepartier og til den ultimate premien; en fantastisk utsikt over Jotunheimen.
Skap minner for livet, meld deg på guidet tur til turmål som Østre Torfinnstinden, Østre, Midtre og Vestre Torfinnstraversen, Vestre Leirungstind eller Høgdebrotet via Kvassryggen.

For mer info om turtilbud og tidspunkter, se….

Mangler du klatreerfaring, men vil utfordre deg selv? Da kan du besøke Synshorn Via Ferrata! Mellom innsjøen Bygdin og Vinstervann ligger Synshorn, ikke langt fra Beitostølen. Erfarne guider tar deg trygt og sikkert opp den bratte fjellsiden og langs trange fjellhyller på en tilrettelagt rute som fører deg helt til topps.

Om du ønsker alternativer til luftige fjellturer er området rundt Beitostølen et bra sted å starte, uansett årstid. Spenn på deg langrennsskiene, kjør alpint i Beitostølen Skisenter eller kjenn snøspruten i ansiktet mens du tester hundekjøring med Beito Huskeytour. Få nye naturopplevelser på ridetur eller kanskje med ei fiskestang i hånda ved et blikkstille fjellvann?

Vi tilbyr guidede fjellturer rundt Beitostølen ikke bare til våre egne gjester, men også for andre.

Det er også mulig å leie med seg guide på andre turmål etter ønske. Bare ta kontakt!

Se også:

Brosjyre med årets turer

Brosjyren kan også leses som PDF her