Matglede på Grønolen Fjellgard

Hos oss står maten i høysetet

Ingenting skjerper appetitten bedre enn naturen og den friske fjelluften i Beito. Vår ambisjon er å gi våre gjester en smaksopplevelse de sent vil glemme. Hos oss vil du nyte både gourmetmåltider og enkel tradisjonskost, alt basert på friske råvarer av ypperste kvalitet. Kjøkkenet, ledet av vår kokk Øyvind Grønolen, kan by på spennende smaker og lukter som vil gi deg assosiasjoner til fjerne himmelstrøk, så vel som mer hjemlige trakter. Vi benytter gjerne det naturen kan tilby av lokale råvarer.

Panoramautsikten fra middagsbordet inspirerer og spiller på lag med kjøkkensjefen og gjør menyen både utsøkt og variert. Det er duket for overraskelser og spennende smaksopplevelser her hos oss i fjellheimen.

Vårt hus er også ideelt for fødselsdager, jubileer og andre årvisse markeringer. Det være seg om du selv har hytte i området og vil feire hos oss, eller om du inviterer på tur og trenger gjesterom og plass til et helt selskap. Vi kan tilby svært hyggelige festlokaler, med plass til opptil 100 gjester.

Måltider

Vår halvpensjon i henhold til ordinær prisliste inkluderer sunn og generøs frokostbuffet, treretters middag og eventuelle spesielle ønsker.

Vi sier ofte at frokosten er dagens viktigste måltid, og det er ikke uten grunn. En god frokost er det samme som å gi deg selv en god start på dagen. Grønolen serverer en generøs frokostbuffe, med nybakt brød, frisk frukt og sunne frokostblandinger. Dette gjør deg godt forberedt når du skal ut å måle krefter med naturen. Vårt kjøkken serverer treretters middag, noen kvelder kan vi ha buffet med kalde og varme retter og et rikt utvalg av oster og desserter.

Grupper kan på forhånd bestille lunsjbuffet, med varme- og kalde retter og et rikt utvalg av desserter og oster. Tidspunkter for våre måltider kan selvfølgelig tilpasses de enkelte gruppers tidsskjema og behov.

For de som har behov for spesiell diett (diabetes, cøliaki,matallergier og lignende) eller andre ønsker, som for eksempel vegetarkost, vær så snill å gi beskjed på forhånd. Gjerne allerede ved bestilling av ditt opphold hos oss.

Vi har ingen fast barnemeny, men ønsker også å tilfredsstille våre små gjesters ganer. Derfor lager vi gjerne de vanligste barnerettene på bestilling.

Velkommen til bords!

Smakfulle retter
chef Øyvind Grønolen
Dessert for enhver