Illustrasjonsstrek for Grønolen Fjellgard

Jul og nyttårsfeiring på Grønolen

Illustrasjonsstrek for Grønolen Fjellgard
26/12-23 - 01/01-24

Vi åpner fjellstuen 27 desember ,og leilighetene/hyttene er åpne fra 22 desember.

Vi har buffet hver kveld fra 27 desember og ekstra mye bra på nyttårsaften-

Team Lost består av Ingrid fra Nesodden og Petter fra Oslo. Vi var to sjeler på avveie som tilfeldig fant hverandre på en strand på Gran Canaria. 

Vi startet raskt å synge, danse og trene sammen, og utviklet dermed det som senere ble til duoen Team Lost. Vi er begge sangere, dansere og skuespillere med utdannelse fra Bårdar. En av oss er i tillegg ballerina og låtskriver, den andre er turner og trompetist. 

Vi har begge en forkjærlighet for litt god gammeldags stil og klasse, og slik har repertoaret utviklet seg stadig mer i retning storband, Sinatra, Fred Astaire, kjoler og mansjettknapper. Ispedd litt ballett og akrobatikk blir det likevel ikke helt som det gamle – og vi har skapt vår egen moderne vri som kanskje ingen helt har sett før. 

Siden oppstarten vår i 2019 har det gått unna, og vi har opptrådt i flere bryllup, barneselskaper, julebord, jubileer og større eventer. Av høydepunkter må nevnes da vi kvalifiserte oss til å representere Norge i World Championships of Performing Arts i 2020.

Om vi fortsatt er litt "lost" i livet, er vi desto mer hengivne til hverandre og vår lidenskap for musikken og dansen. Vi gleder oss til å spille for Grønolens gjester!

De skal spille for oss 30 desember.

https://www.facebook.com/teamlostingeneral

crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram