PLANER OM Å ARRANGERE

Selskap eller bryllup i Valdres?

Grønolen Fjellgard er det perfekte sted for ditt drømmebryllup i Valdres. Våre fasiliteter er også ideelle for andre typer markeringer og festlige sammenkomster. Det være seg om du har hytte i Valdres og vil feire hos oss, eller du inviterer på tur og trenger plass til et helt selskap. Vi dekker gjerne et festbord til opptil ca. 100 personer.

Et minnerikt bryllup i Valdres og Beitostølen

Hva er vel vakrere enn å gifte seg i storslåtte omgivelser på en fjellgård, med fjellheimen som ramme for den store dagen?

På Grønolen Fjellgard har vi lange tradisjoner og mer enn 50års erfaring med bryllup. Med utsøkt mat, god drikke og behagelig overnatting sørger vi for at dagen blir akkurat slik dere ønsker. Vårt varemerke er personlig service – vi tar hånd om ditt drømmebryllup.

Bryllup i Valdres – vi planlegger sammen

God organisering er nøkkelen til et vellykket bryllup i fjellheimen. Vi gjør oss flid med å planlegge ned til den minste detalj, sammen med dere.

Hva med en båttur over det lille vannet vårt, akkurat som Brudeferden i Hardanger? Vielse i de gamle stavkirkene i Valdres, i Lyskapellet på Beitostølen eller kanskje under åpen himmel?

Vi tilrettelegger for både kirkebryllup, borgelig og humanetisk vielse. Kort avstand til spektakulære steder å forevige det optimale bryllupsbilde er heller ingen ulempe. Hos oss får dere overnatting til alle gjestene og hele fjellgården for dere selv. Sammen med atmosfære og vennlig betjening gjør dette ditt bryllup til en opplevelse for livet.

Selskap for alle anledninger

Livet byr på mange store og små anledninger til å feire. Med mer enn 50 års erfaring tør vi påstå at vi kan ta hånd om akkurat det. Uansett anledning.

Inviter med slekt, venner og bekjente og hygg dere sammen på fjellturer og felles aktiviteter – og la oss ta oss av det kjedelige, men nødvendige arbeidet, som oppvask, rengjøring og matstell. Grønolen Fjellgard er ideelt for vennelag eller slektssamlinger, jubileer eller bursdager.

Legge ditt selskap til Valdres? – Vi kan arrangere selskaper.

Fjellweekend ved Beitostølen

La feiringen vare tre dager til ende – invitér venner og bekjente med på en hel fjellweekend. Nyt omgivelsene på Grønolen og Beitostølen. Det er mye koseligere enn å møtes på et eller annet selskapslokale for en kort stund. På denne måten får vi mer tid sammen med gode venner.

La oss komme med et forslag til et minnerikt og festlig arrangement.

Selskap i Valdres? – Mulighetene er mange

Dette var bare litt av det Grønolen Fjellgard kan benyttes til. Det er bare fantasien som setter begrensninger. Gi oss noen stikkord om hva du kan tenke deg å arrangere, så skal vi komme med et oppsett og tilbud til deg.

Legge ditt selskap til Valdres? – Vi kan arrangere selskaper.

Se også:

SEND OSS GJERNE EN

Forespørsel

    Matglede i høysetet
    Spisesalen ved bryllup i Valdres
    Selskap eller bryllup i Valdres? Få det servert hos Grønolen Fjellgard
    Selskap eller bryllup i Valdres? Få det servert hos Grønolen Fjellgard