Illustrasjonsstrek for Grønolen Fjellgard

Aktiviteter i nærheten

Illustrasjonsstrek for Grønolen Fjellgard

Grønolen Fjellgard ligger fantastisk til ved foten av Jotunheimen og nært tilknyttet Beitostølens mange tilbud. Vi som driver fjellgården er svært aktive og bruker store deler av året på ta med og la gjester oppleve den mektige naturen - blant annet i Synshorn Via Ferrata.

Loddrett klatring for deg uten klatreerfaring:

Synshorn Via Ferrata

Mellom innsjøen Bygdin og Vinstervann ligger Synshorn, ikke langt fra Beitostølen. Erfarne guider tar deg trygt og sikkert opp den bratte fjellsiden og langs trange fjellhyller på en tilrettelagt rute som fører deg helt til topps på Synshorn. Jernbøylene i Synshorn Via Ferrata gjør de vertikale veggene 1500 meter over havet tilgjengelig for alle som er i alminnelig god form! Turen tar 3-4 timer og gir en luftig, men likevel trygg og opplevelsesrik tur i fjellveggen, uten at du trenger kunnskap om tau og kiler. Synshorn Via Ferrata hever seg 400 høydemeter oppover fra utgangspunktet ved riksveien.

Grønolen Fjellgard arrangerer:

Guidede fjellturer rundt Beitostølen

Grønolen fjellgård tilbyr guidede turer i områdene rundt Beitostølen, her kan du bli med erfarne guider på turer gjennom dalfører, opp fjellsider, forbi luftige klatrepartier og til den ultimate premien; en fantastisk utsikt over Jotunheimen. Opplev den fantastiske naturen som Valdres og Beitostølen har å by på og fyll lungene med frisk fjelluft i den veldige fjellheimen!Gå inn på kalenderen og finn mer om våre turer der.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram