IDEELT FOR ULIKE TYPER

Firmaarrangement på Beitostølen

Skal du invitere til kurs eller samle ledergruppen? Ser du etter et sted å arrangere Kick off eller holde motivasjonsseminar? Eller ønsker du å legge årets julebord til fjellheimen?

Vi på Grønolen Fjellgard har lang erfaring med å skape en god ramme for deg som vil legge ditt firmaarrangement på Beitostølen.

Det ultimate firmaevent

Hos oss på Grønolen Fjellgard kan du og dine kollegaer finne konsentrasjon i rolige omgivelser, kombinert med muligheter for en rekke aktiviteter på stedet. Dette gjør oppholdet samlende, effektivt og energigivende. Om vinteren går skiløypene rett utenfor døren, så her kan du ta lunsjen i langrennsporet. Eller gå en fjelltur før middag.

Aktiv firmatur

For den som ønsker mer utfordrende aktiviteter er vår egen Synshorn Via Ferrata midt i blinken. Dette er en klatretur for alle, men den gir litt høyere puls enn en vanlig fjelltur. Ellers kan vi tilby korte og lange fotturer, milevis med preparerte langrennsløyper, rideturer, fiske, hundekjøring med Beito Huskeytour, alpint på Beitostølen og en rekke andre aktiviteter. Vi skreddersyr oppholdet etter deres behov.

Tilrettelagt kurssted

Grønolen Fjellgard er et trivelig alternativ med god standard og nylig oppgradert/utvidet møterom for inntil 45 personer. Vår erfaring er at alle som har holdt kurs hos oss får et stort faglig utbytte nettopp på grunn av at man får hele huset for seg selv.

Kortreist mat

Hos oss står maten i høysetet, for ingen ting skjerper appetitten bedre enn naturen og den friske fjelluften på Beito. Solid, godt og hjemmelaget skal det være for den som skal prestere. Menyen er utsøkt og variert, og det er duket for spennende smaksopplevelser her oppe i fjellheimen.

Legg ditt firmaevent på Beitostølen – i rolige omgivelser hos Grønolen Fjellgård

SEND OSS GJERNE EN

Forespørsel

    Møterom, Beitostølen - legg firmaarrangementet ditt til Beitostølen og Grønolen
    Firmaarrangement på Beitostølen
    Firmatur til Valdres, med aktiviteter, god mat, møtefasiliteter m.m.
    Firmatur til Valdres, med aktiviteter, god mat, møtefasiliteter m.m.