Firmaarrangement ved Beitostølen

Vi skreddersyr opplevelser for deg og dine kollegaer

Hos oss på Grønolen Fjellgard kan du og dine kollegaer finne konsentrasjon i rolige omgivelser, kombinert med muligheter for en rekke aktiviteter på stedet. Dette gjør oppholdet samlende, effektivt og energigivende. Om vinteren går skiløypene rett utenfor døren, så her kan du ta lunsjen i langrennsporet. Eller gå en fjelltur før middag.

Aktiv firmatur

For den som ønsker mer utfordrende aktiviteter er vår egen Synshorn Via Ferrata midt i blinken. Dette er en klatretur for alle, men den gir litt høyere puls enn en vanlig fjelltur. Ellers kan vi tilby korte og lange fotturer, milevis med preparerte langrennsløyper, rideturer, fiske, hundekjøring med Beito Huskeytour, alpint på Beitostølen og en rekke andre aktiviteter. Vi skreddersyr oppholdet etter deres behov.

Tilrettelagt kurssted

Grønolen Fjellgard er et trivelig alternativ med god standard og nylig oppgradert/utvidet møterom for inntil 45 personer. Vår erfaring er at alle som har holdt kurs hos oss får et stort faglig utbytte nettopp på grunn av at man får hele huset for seg selv.

Kortreist mat

Hos oss står maten i høysetet, for ingen ting skjerper appetitten bedre enn naturen og den friske fjelluften på Beito. Solid, godt og hjemmelaget skal det være for den som skal prestere. Menyen er utsøkt og variert, og det er duket for spennende smaksopplevelser her oppe i fjellheimen.

Legg ditt firmaevent til Grønolen

Legg ditt firmaevent hit til Grønolen Fjellgard og Jotunheimen, så skal vi sørge for at du ønsker å komme tilbake igjen neste gang!

crossmenuchevron-leftchevron-rightarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram