LEIE ROM I EI KOSELIG

Fjellstue i Valdres

Valdres er et eldorado for turelskere, uansett om målet er høyt eller lavt, langt eller kort.

Grønolen fjellgard er en fjellstue som tilbyr omgivelser perfekte for avslapping og rekreasjon, i kort avstand fra Beitostølen, et eldorado for friluftsaktiviteter både sommer og vinter. Vi byr på god standard, høy servicegrad og egenart.

Fjellstuen er dekorert av lokale bygdekunstnere og atmosfæren er både særegen og hjemlig. Grønolen fjellgard har 110 sengeplasser, fordelt på 22 enkelt-, dobbelt- og familierom, alle utstyrt med dusj og toalett. I tillegg kan vi også tilby 12 koselige leiligheter med fjellstuens stil og innredning, alle tett på de vakre omgivelsen Valdres kan by på.

Slapp av, nyt gjestfriheten, roen og den gode stemningen fjellstuen kan by på. Oppholdsrom, spisesal og festsal står til din disposisjon, i tillegg til gjestebibliotek, en koselig peisestue og vår lyse og trivelige velværeavdeling. På 220 m² finner du blant annet badstue, dampbad og motstrømsbasseng med massasjedel.

Vi kan også tilby møterom med komplett AV-utstyr

Velg en fjellstue i Valdres!

Rosemaling på Grønolen Fjellgard

VELKOMMEN TIL VÅRE

Trivelige rom i fjellstuen

Hotellrom Beitostølen

Enkeltrom

Lyse og trivelige enkeltrom innredet i en hjemlig stil med kvalitetsmøbler og tekstiler. Rommene innholder alt du trenger, på badet finner du dusj, toalett, føner og kosmetikkspeil. Størrelsen på rommene varierer noe. Trådløst nettverk og TV på rommet.

Hotellrom Beitostølen, på Grønolen Fjellgard

Dobbeltrom

Lyse og trivelige dobbeltrom innredet i en hjemlig stil med kvalitetsmøbler og tekstiler. Rommene innholder alt du trenger, på badet finner du dusj, toalett, føner og kosmetikkspeil. Størrelsen på rommene varierer noe. Trådløst nettverk og TV på rommet.

Hotellrom Beitostølen

Familierom

Romslige familierom innredet i en hjemlig stil med kvalitetsmøbler og tekstiler. De lyse og trivelige rommene inneholder alt du trenger, på badet finner du dusj, toalett, føner og kosmetikkspeil. Barneseng kan ordnes. Trådløst nettverk og TV på rommet.

Velkommen til Beitostølen og Grønolen Fjellgard
Rosemaling på Grønolen Fjellgard

SEND OSS GJERNE EN

Forespørsel

  Navn *
  Telefon *
  E-post
  Fra (dato) *
  Til (dato) *
  Velg romtype
  Kommentar