Illustrasjonsstrek for Grønolen Fjellgard

Rom i idyllisk fjellstue

Illustrasjonsstrek for Grønolen Fjellgard

Velkommen til idylliske Grønolen Fjellgard, hvor familien Grønolen serverer deg hjemmelaget mat i en særegen atmosfære, perfekt for avslapping og rekreasjon - gjerne kombinert med aktiviteter og fjellturer.

Alternativ 1:

Enkeltrom

Lyse og trivelige enkeltrom innredet i en hjemlig stil med kvalitetsmøbler og tekstiler. Rommene inneholder alt du trenger, på badet finner du dusj, toalett, føner og kosmetikkspeil. Størrelsen på rommene varierer noe. Trådløst nettverk og TV på rommet.
Alternativ 2:

Dobbeltrom

Lyse og trivelige dobbeltrom innredet i en hjemlig stil med kvalitetsmøbler og tekstiler. Rommene inneholder alt du trenger, på badet finner du dusj, toalett, føner og kosmetikkspeil. Størrelsen på rommene varierer noe. Trådløst nettverk og TV på rommet.
Alternativ 3:

Familierom

Romslige familierom innredet i en hjemlig stil med kvalitetsmøbler og tekstiler. De lyse og trivelige rommene inneholder alt du trenger, på badet finner du dusj, toalett, føner og kosmetikkspeil. Barneseng kan ordnes. Trådløst nettverk og TV på rommet.
Oppholdsrom, spisesal og festsal står til din disposisjon, i tillegg til gjestebibliotek, en koselig peisestue og vår lyse og trivelige velværeavdeling.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram