Illustrasjonsstrek for Grønolen Fjellgard

Romslige familieleiligheter

Illustrasjonsstrek for Grønolen Fjellgard

Om du ønsker fleksibilitet og plass, kan du leie våre romslige og prisvennlige leiligheter. De er moderne bygget med terrasse eller balkong, men innredet i den samme særegne stilen som fjellstuen for øvrig.

Alternativ 1:

Ideelt for: 4 voksne og 1 barn

2 soverom (48 m²)
Et romslig alternativ med to soverom, fem sengeplasser, stue, peis, TV og en praktisk kjøkkenavdeling med kjøleskap og oppvaskmaskin. Bad med dusj/toalett, føner og kosmetikkspeil. Leilighetene er tilpasset funksjonshemmede.
Alternativ 2:

Ideelt for: 4 voksne og 3 barn

2 soverom + hems (48 m²)
Disse leilighetene like fasiliteter og grunnflate som alternativ 1 (se leiligheten over), men har i tillegg hems med madrasser, røstet tak og noe bedre romfølelse. Terrasse i begge ender. Disse leilighetene er også tilpasset funksjonshemmede.
Alternativ 3:

Ideelt for: Familier og vennegjenger

2 etasjer, 3 soverom (90 m²)
Tre soverom med dobbeltseng (ett av dem med køyeseng). To bad. Kjøkken med spisebord til ti personer. Komfortabel stuedel og et lite «oppholdsrom» i 2. etg. Leilighetene er moderne innredet og har balkong/terrasse i to retninger med både formiddags- og ettermiddagssol.
Oppholdsrom, spisesal og festsal står til din disposisjon, i tillegg til gjestebibliotek, en koselig peisestue og vår lyse og trivelige velværeavdeling. På 220 m² finner du blant annet badstue, dampbad og motstrømsbasseng med massasjedel. Vi kan også tilby møterom med komplett AV-utstyr.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram