Fasiliteter på Grønolen

Slapp av, nyt gjestfriheten, roen og den gode stemningen fjellstuen kan by på. Oppholdsrom, spisesal og festsal står til din disposisjon, i tillegg til gjestebibliotek, en koselig peisestue og vår lyse og trivelige velværeavdeling.

Hos oss står maten i høysetet

Ingenting skjerper appetitten bedre enn naturen og den friske fjelluften i Beito. Vår ambisjon er å gi våre gjester en smaksopplevelse de sent vil glemme. Hos oss vil du nyte både gourmetmåltider og enkel tradisjonskost, alt basert på friske råvarer av ypperste kvalitet. Kjøkkenet, ledet av vår kokk Øyvind Grønolen, kan by på spennende smaker og lukter som vil gi deg assosiasjoner til fjerne himmelstrøk, så vel som mer hjemlige trakter. Vi  benytter gjerne det naturen kan tilby av lokale råvarer.

Panoramautsikten fra middagsbordet inspirerer og spiller på lag med kjøkkensjefen og gjør menyen både utsøkt og variert. Det er duket for overraskelser og spennende smaksopplevelser her hos oss i fjellheimen.

Måltider

Vår halvpensjon i henhold til ordinær prisliste inkluderer sunn og generøs frokostbuffet, treretters middag og eventuelle spesielle ønsker. Grønolen serverer en generøs frokostbuffe, med nybakt brød, frisk frukt og sunne frokostblandinger. Dette gjør deg godt forberedt når du skal ut å måle krefter med naturen. Vårt kjøkken serverer treretters middag, noen kvelder kan vi ha buffet med kalde og varme retter og et rikt utvalg av oster og desserter.

Grupper kan på forhånd bestille lunsjbuffet, med varme- og kalde retter og et rikt utvalg av desserter og oster. Tidspunkter for våre måltider kan selvfølgelig tilpasses de enkelte gruppers tidsskjema og behov.

For de som har behov for spesiell diett (diabetes, cøliaki, matallergier og lignende) eller andre ønsker, som for eksempel vegetarkost, vær så snill å gi beskjed på forhånd. Gjerne allerede ved bestilling av ditt opphold hos oss.

Vi har ingen fast barnemeny, men ønsker også å tilfredsstille våre små gjesters ganer. Derfor lager vi gjerne de vanligste barnerettene på bestilling.

Nyt oppholdet og vælværeavdelingen på Grønolen

I velværeavdelingen finner du en hyggelig badstue og et oppfriskende dampbad. Ved badstua ligger et avslapningsrom med «stjernehimmel» og utgang til det fri – for snøbad om vinteren og en sittegruppe om sommeren. Her kan du også ta en forfriskende kalddusj etter opphold i badstue/dampbad.

I avdelingen ligger det også et romslig treningsrom med tredemølle, romaskin og spinningsykkel, i tillegg til matter for trening, tøying og avslapning. I bassengrommet kan du aktivisere kroppen i motstrømbassenget eller slappe av i massasjebadet.

Nyt vår 220 m² store velværeavdeling etter en tur i skisporet eller en lang møtedag – her kan du puste ut og sette av tid til egenpleie. Det er herre- og damegarderobe, samt toalett i avdelingen. Badstuer er felles, så  badetøy/håndkle må benyttes. Adgangskort fås kjøpt i resepsjonen, store badehåndklær og badekåper kan leies.

 

Nytt treningsrom

Vi har oppgradert treningrommet. Her finner du romaskin, airbike, tredemølle, benkpress, knebøy og diverse andre ting.

Elbillader

Vi har egen elbillader tilknyttet PlugPay.

Husk ladekabel.

crossmenuchevron-leftchevron-rightarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram