Selskap og bryllup i Valdres

Vi har god plass for festligheter - skap minner for livet i vakre omgivelser

Våre fasiliteter er ideelle for markeringer og festlige sammenkomster. Det være seg om du har hytte i Valdres og vil feire hos oss, eller du inviterer på tur og trenger plass til et helt selskap. Vi dekker gjerne et festbord til opptil 100 personer.

Romantisk bryllup i storslått natur

Hva er vel vakrere enn å gifte seg i storslåtte omgivelser på en fjellgård, med fjellheimen som ramme for den store dagen?

På Grønolen Fjellgard har vi lange tradisjoner og mer enn 50 års erfaring med bryllup. Med utsøkt mat, god drikke og behagelig overnatting sørger vi for at dagen blir akkurat slik dere ønsker. Vårt varemerke er personlig service – vi tar hånd om ditt drømmebryllup og gjør oss flid med å planlegge ned til den minste detalj, sammen med dere. Hva med en båttur over det lille vannet vårt, akkurat som Brudeferden i Hardanger? Vielse i de gamle stavkirkene i Valdres, i Lyskapellet på Beitostølen eller kanskje under åpen himmel?

Vi tilrettelegger for både kirkebryllup, borgelig og humanetisk vielse. Kort avstand til spektakulære steder å forevige det optimale bryllupsbilde er heller ingen ulempe. Hos oss får dere overnatting til alle gjestene og hele fjellgården for dere selv. Sammen med atmosfære og vennlig betjening gjør dette ditt bryllup til en opplevelse for livet.

For mer inspirasjon ta gjerne en titt på en bryllupshistorie fra "Ditt bryllup":

Bryllup på Beitostølen – Et eventyr midt i den norske fjellheimen

Fjellweekend ved Beitostølen

La feiringen vare tre dager til ende – invitér venner og bekjente med på en hel fjellweekend. Nyt omgivelsene på Grønolen og Beitostølen og få mer tid sammen med gode venner. La oss komme med et forslag til et minnerikt og festlig arrangement.

Fikk du lyst til å holde selskap hos oss?

Dette var bare litt av det Grønolen Fjellgard kan benyttes til - det er bare fantasien som setter begrensninger! Gi oss noen stikkord om hva du kan tenke deg å arrangere, så skal vi komme med et oppsett og tilbud til deg.
crossmenuchevron-leftchevron-rightarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram